Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.04.2015 17:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Manisa Valiliği ile İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına katıldı. Program’da birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Manisa Valiliği ile İl Müftülüğü işbirliğiyle Kutlu Doğum Haftası programı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan, yetkili müdürler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, kuran-ı kerim tilaveti ile devam etti. Kuran tilavetinden sonra Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan söz aldı. Programın gerçekleştirilmesinde katkısı olanlara teşekkür eden Cihan, bu önemli günlerde birlik beraberlik çağrısında bulundu. Programın devamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan video gösterimi yapıldı. Video gösteriminin ardından Haseki Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Ali Rıza Temel tarafından Kutlu Doğum Haftası ve Birlikte Yaşama Ahlakı konulu bir konferans verildi. Konferansta İslam dininin birlik ve beraberlik dini olduğunun altını çizen Temel, insanların birbirleriyle barış halinde olmaları gerektiğini belirtti. Konferansın bitiminin ardından Hatuniye Cami İmam Hatibi Hayrettin Çoban tarafından kasideler okundu.

Bektaş’tan Beraberlik Mesajı

Okunan kasidelerin ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş bir konuşma gerçekleştirdi. Programın hazırlanmasında katkısı olanlara teşekkür eden Bektaş, “Güzel ve faydalı bir program oldu. Birlik ve Beraberlik mesajlarının verilmesi ise programı herkes açısından daha etkili kıldı. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nden Pilav Hayrı

Programın bitimine müteakip Kültür Merkezi önünde Büyükşehir Belediyesi tarafından pilav dağıtıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği pilav hayrının gerçekleştirilmesinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu