Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.04.2015 10:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’yı makamında ziyaret etti. Büyükşehir olduktan sonra yürütülen bazı hizmetlerin daha iyi anlatılması için ilçe ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Genel Sekreter Halil Memiş, bu kapsamda ilçe belediye başkanlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Memiş’e ziyaretlerinde, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak ve Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak da eşlik etti. Kaymakam, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaş ile görüşmelerde bulunarak sorunları belirlemek ve istekleri dinlemek amacıyla ilçelere ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Memiş, “Vatandaşımızın taleplerini iyi bilmek maksadıyla gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde faydalı sonuçlar alıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasında hiçbir sorun yok. Görev paylaşımlarını halkımıza en iyi şekilde anlatmak için buradayız. Bizler vatandaşın ihtiyaçlarını en iyi şekilde çözmek istiyorsak, birlikte ve aynı kamu kaynağını kullanan iki kurum olarak bu halkın memnuniyeti için çalışacağız” diye konuştu.

Vatandaşımızın görev paylaşımını iyi bilmesi gerekir

Ziyaretlerinden dolayı Genel Sekreter Halil Memiş ve beraberindeki heyete teşekkür eden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Büyükşehir olduktan sonra ilçe belediyelerinin görevleri ile Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluklarında birtakım değişiklikler olduğunu belirterek vatandaşa bu yetki paylaşımının iyi anlatılması gerektiğini söyledi. Bağlantı yolları ve altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde ilerlemesi gerektiğini belirten Yaralı, geçiş sürecinin tamamen bitmesinden sonra hizmetlerin daha iyi bir şekilde geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu