Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.11.2011 13:25

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Kasım ayı etkinlikleri kapsamında Avanta Para adlı 2 perdelik komedinin prömiyeri (ilk oyun) ile Manisalılara ‘Merhaba’ dedi. Yüzlerce sanatseverin izlediği ve başından sonuna kadar macera ve kahkaha dolu oyun, iki saat sürdü.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndaki oyunu, yüzlerce Manisalı tiyatro sever izledi. Michael Rooney’in yazdığı, Tayfun Şengöz’ün yönettiği, çevirisini Haldun Dormen’in yaptığı Avanta Para adlı 2 perdelik komedi oyununda, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları rol aldı. Elektrik şirketinde çalışan Eric Swan’in işten atılmasından sonra sigorta şirketinden gelen çekleri haksız yere kullanmaya başlaması, amcasının yardımıyla çevirdiği dolaplarla inanılmaz kazançlar sağlaması, bir gün sigorta şirketinden gelen müfettiş işleri karıştırması ve Eric’in durumu kurtarmak için, hiçbir şeyden haberi olmayan Norman'ı işin içine sokmasının konu edildiği komedi, izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyunun yönetmenliğini de yapan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Oyuncularımız uzun süredir hazırlandığı oyunun ilk gösteriminde iyi bir performans gösterdiler. Kendilerini kutluyorum. Oyunumuz 11, 12, 25, 26 Kasım tarihlerinde gösterimine devam edecek” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu