Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.04.2015 16:41

Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyon olarak Spor Toto 3. Lig’e yükselen kulüplerin başkanları TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti. Ziyarete Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti. Bölgesel Amatör Lig'den, Spor Toto 3. Lig'e yükselme başarısı gösteren kulüplerin başkanlarını, TFF’nin Beykoz Riva'da yer alan merkezinde konuk eden TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kulüpleri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Ziyarette TFF 2. Başkanvekili ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile TFF İcra Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı da yer aldı. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından heyet, TFF Müzesi'ni gezdi ve öğle yemeği yedi.

3. Lig’e 11 Takım Yükselmişti

Manisa Büyükşehir Belediyespor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3. Lig’e bu sezon 11 takım yükseldi. TFF Başkanı Demirören’i ziyarette 3. Lig’e yükselen Cizrespor, Yomraspor, Dersimspor, Kozan Belediyespor, Kastamonuspor, Zara Belediyespor, Bodrumspor, Sultanbeyli Belediyespor, Düzcespor ve Tekirdağspor kulüplerinin temsilcileri de yer aldı.

Faydalı Bir Ziyaret Oldu

Kendilerini konuk eden TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, “Bizim için faydalı bir ziyaret oldu. Bizimle birlikte 3. Lig’e yükselen diğer takımların temsilcileriyle de tanışma fırsatı bulduk. Bu ziyarette bize ev sahipliği yapan TFF 2. Başkanvekili ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar’a da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu