Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.04.2015 17:41

MANİSA’da 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında bu yıl 22’nci kez kurulan Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı, kapılarını açtı. Toplam 113 firmanın katılım gösterdiği fuarın açılış töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi, Manisa’mızın adını tüm dünyaya duyuracak bu tür organizasyonlara bundan sonra da her türlü destek ve katkıyı sunacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Mesir Macunu Festivali kapsamında kurulan 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Vekili Kılıç Kaya, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, ilçe kaymakamları, Manisa Milletvekili Adayları Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Zeynel Balkız, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve çok sayıda davetli katıldı.

Geleneksel buluşma

Törende ilk olarak söz alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tüm paydaşların işbirliği içerisinde fuara katkı sağlaması gerektiğini söyledi. Çelik, “Biz belediye olarak sürekli bu fuarın yanında yer alacağız” dedi. Çelik’in ardından konuşan Yunusemre Belediye Başkan Vekili Kılıç Kaya da, böylesi önemli bir fuara katkıda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kürsüye davet edildi. Başkan Ergün, “5 asırlık köklü geleneğimiz Mesir Festivali’nin kutlama etkinlikleri içinde yer alan ve her yıl ‘Geleneksel Buluşmamız’ sloganıyla kapılarını açan 22’nci Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın açılış töreninde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Merhum Koşmaz unutulmadı

Konuşmasında MTSO’nun merhum Başkanı Bülent Koşmaz’ı da rahmet ve minnetle anan Başkan Ergün, “Bereketli Gediz Ovası üzerine kurulu, sırtını Spil Dağı’nın eteklerine dayamış Manisa, tarımsal öneminin yanı sıra sanayisiyle de ülkemizin ve dünyanın göz bebeği illeri arasındadır. Organize Sanayi Bölgesi ile hızla büyüyen ve gelişen ilimiz, ulusal ve uluslararası ekonomi kaynaklarında en iyi yatırım yapılacak iller arasında gösterilmektedir. 21 yıldır kesintisiz bir şekilde otomotivden mobilya ve dekorasyona, finans sektöründen turizme kadar geniş bir yelpazede sanayici ve işadamını Manisa’mızda buluşturan bu güzide organizasyona katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak geçmişte olduğu gibi, Manisa’mızın adını tüm dünyaya duyuracak bu tür organizasyonlara bundan sonra da her türlü destek ve katkıyı sunacağımızı belirtmek isterim. Bu duygularla bu güzide fuarın hayırlı olmasını diliyor, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Protokol stantları gezdi

Son olarak söz alan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da, Manisa’nın önemli bir potansiyelinin olduğunu, bu potansiyeli harekete geçirecek unsurların ortak paydada buluşması gerektiğini vurguladı. Konuşmaların ardından 22. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’nın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Fuarda stant açan firmaları tek tek ziyaret eden protokol üyeleri, tanıtımı yapılan ürün ve hizmetler hakkında bilgiler aldı. Protokol üyeleri, kendilerine uzatılan ikramları da geri çevirmedi.

Büyükşehir standına büyük ilgi

Toplam 113 firmanın yer aldığı fuarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de stant açtı. Manisa’nın 17 ilçesinin ve Büyükşehir Belediyesi projelerinin tanıtıldığı stant, fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre Belediye Başkan Vekili Kılıç Kaya’yı stantta ağırlayan ve stantta yer alan hizmetler hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı en iyi şekilde tanıtmak için üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu