Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.04.2015 20:41

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa semalarında gösteri yapan Solo Türk nefes kesti. Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere meydanlarda ve sokak aralarında toplanan Manisalılar yaklaşık 20 dakika süren Solo Türk gösterisini ilgiyle izledi.

Türk Hava Kuvvetlerinin gösteri ekibi Solo Türk 475. Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa semalarında nefes kesen bir gösteri gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde yapılan gösteride Solo Türk gökyüzünde yaptığı akrobasi hareketleri ile Manisalılara büyük bir heyecan yaşattı. Başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere Manisa’nın farklı bölgelerinde toplanan Manisalılar gösteriyi ilgiyle izledi. Vatandaşlar cep telefonları, kameralar ve fotoğraf makinaları ile gösteriyi görüntülemeye çalıştı. Yaklaşık 20 dakika boyunca Manisa semalarında gösteri yapan ekip birbirinden özel şovlarını Manisalılar için sergilediler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu