Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.04.2015 15:25

İl Koordinasyon Kurulu 2015 yılı ikinci toplantısı Vali Yardımcısı Volkan Tat başkanlığında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu’da katıldı.
2015 yılının ikinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Volkan Tat başkanlığında Şehzadeler Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi’nin de katıldığı toplantıda 22 kurum, 2015 yılı ile ilgili planladıkları çalışmalar ve devam eden projeler hakkında sunum yaptı. Düzenlenen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu yaptı. Toplantıda bir konuşma yapan Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve yapılanması ile ilgili bilgiler verdi. Manisa Merkez’de ve 17 ilçede devam eden projeleri olduğunu ifade eden Gençoğlu, planlama aşamasında olan projelerin de olduğunu hatırlattı.
Talep ve Önerileri Dinledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, daha sonra kurumların taleplerini ve görüşlerini dinledi. İlçelerde ki çalışmalar hakkında kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Gençoğlu, MASKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu