Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.04.2015 20:17

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Tanıtım Töreni’ne katıldı. Manisa’da yerel seçimlerde kazandıkları zaferi 7 Haziran seçimlerinde taçlandırmak istediklerini söyleyen Başkan Ergün, “Manisa’da bir kez daha zaferimizi taçlandıracağız. Milletimizin bize ihtiyacı var. Kadın kollarımızla, gençlerimizle, partililerimizle bu zaferi kazanacağız. Bizimle yürü Manisa” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinde partiyi temsil edecek milletvekili adaylarını coşkulu bir törenle tanıttı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili ve 1. sıra adayı Erkan Akçay, MYK Üyesi Hüseyin Akgül, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, Milletvekili adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Mehmet Memiş, Osman Oktay, Cem Çöllü, Galip Karagözler, Cemal Murat Erim, ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve partililer katıldı. Salona giren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tezahürat ve alkışlarla karşılandı. Aday tanıtım töreni öncesinde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partililere seslendiği video büyük alkış aldı.

“Uyanık olacağız, tezgahlara gelmeyeceğiz”

25. dönem milletvekilliği aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Tanju Balatlı, iktidara yürüdüklerini belirterek, Türkiye’nin kötü bir dönemden geçtiğini ifade etti. İl Başkanı Balatlı, “Türk’ün adının anayasadan çıkarılmak istendiği, Hazreti Ömer adaleti deyip kaçak sarayda yaşayan bir kişinin istismar ettiği bir düzende yaşıyoruz. 7 Haziran bir dönemeç noktasıdır. 7 Haziran’da Türkiye’nin geleceği oylanacaktır. AKP’nin yönetimi altında geçen fetret devri 7 Haziran’da bitecektir. Türkiye’nin AKP’yle daha fazla gitmeyeceği aşikardır. İktidar partisi ülkemizin miras ve emanetlerini çürütmekle meşguldür. AKP her değerimize saldırmaktadır. Tehdit çok büyüktür. MHP musibetleri bitirecektir. İnsanımızı sıkan problemlere kafa yoracağız. MHP 78 milyonun gönlüne girmeye kararlıdır. Emin ve sağlam adımlarla yola çıktık kaynaştırıcı ruhumuzu kaybetmeyeceğiz. Bin yıllık kardeşliğin yaşaması için her türlü fedakârlığı yapacağız. Uyanık olacağız, tezgahlara gelmeyeceğiz. 7 Haziran seçimleri, Türk milletine ve partimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

‘Başarımızı hazmedemediler’

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, alkışlar eşliğinde partililere seslendi. Partilileri selamlaya Başkan Ergün, yarım asırlık çınar Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday tanıtım töreninde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Hepiniz bu güzel yuvaya, birlik ve beraberliğinizi gösterdiğiniz bu güzel etkinliğe hoş geldiniz. Bizler Milliyetçi ülkücü hareketin neferleri olarak bir aradayız. Partimizi üst seviyeye taşımak için el birliği, gönül birliği içinde çalışacağımızı dosta ve hasımlara göstermek için buradayız. 6 yıl önce büyük bir inançla Manisa’nın kaderini değiştirmek için yola çıkmıştık. Ortaya koyduğumuz güzel hizmetlerle Manisa’yı yeniden inşa ettik. Ortaya koyduğumuz yüzlerce projeyi vatandaşımız takdir etti. Manisa’nın ilk büyükşehir belediye başkanı seçerek bu makamı bize layık gördü. Bu başarımız birçok kesimi kıskandırdı. Hazımsızlıklarını halen görüyoruz. Varsın olsun, biz söylenenlere değil işimize bakıyoruz. Biz çizgimizi bozmadan en güzel hizmetleri Manisa’da yaşayan 1 milyon 360 bin insanımıza vermek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Başkan Ergün: “Zaferimizi taçlandıracağız”

Başkan Ergün, yerel seçimlerdeki başarıyı genel seçimlere taşıma zamanının geldiğini belirterek, ülkenin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Zaferi taçlandıracaklarını söyleyen Başkan Ergün, “2014 yerel seçimlerinde vurduğumuz bu darbeyi 7 Haziran’daki yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde perçinleme zamanıdır. Bu üstün başarıyı genele yaymalıyız. Ülkemizin içinden geçtiği zor durumlar hepinizi malumu. Ayrıştıran, bölen, yandaşını yoldaşını kayıran zihniyete karşı milletimizin Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı var. Bunun bilincinde olun. Önce ülkem ve milletim sonra partim diyebilen bir lidere ihtiyaç var. Yalnızca vatanına, milletine bağlı evlatlar yetiştirmeyi ilke edinmiş milliyetçilere ihtiyaç var. Her biri pırlanta olan 9 değerli milletvekili adayımız üç hilalin ışığında yola çıktılar. Allah yollarını açık etsin. Tüm kadrolarımızla, teşkilatlarımızla, kadın kollarımız, ülkücü gençliğimizle başarıyı sağlayacağız. Manisa’da 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde 2014 yılında sağladığımız başarıyı bir kere daha Manisa’da zaferimizi taçlandıracağız. Bizimle yürü Manisa. Zaferi kazanacağınıza dair söz verin” diye seslendi. Partililer Başkan Ergün’e zaferi kazanacaklarına dair söz verdiler.

AKP’den İstifa Etti, MHP’ye Katıldı

Milletvekilleri aday tanıtım töreninde Milliyetçi Hareket Partisi’ne önemli bir katılım oldu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Sarıgöl Belediye Meclis üyesi Cemal Urgancı AKP’den istifa etmişti. Partisinin çiftçiyi mağdur ettiği için istifa ettiğini kaydeden Urgancı, Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım töreninde yer alarak MHP’ye katıldı

Adaylar kendilerini tanıttı

Milletvekili Adayı Murat Erim: Bana şans verildiği için çok teşekkür ederim. Ben çalışmak istiyordum. 9. sırada olsa Allah’a bin şükür ediyorum. Küskünlükleri bırakıp, biz olarak çalışarak Cengiz Başkanımızın dediği gibi birinci parti olacağız. Ben yürümeyeceğim, koşacağım. Hep beraber koşalım.

Milletvekili Adayı Galip Karagözler:Parçalanma çizgisine gelmiş olan bir ülkenin var olma yok olma savaşını 7 Haziran seçimlerinde ikinci kez vereceğiz. Bu ikinci mücadelede siyasal anlamda görev bize düştü. Biz yeniden bu ülkeyi ayağa kaldıracağız.

Milletvekili Adayı Cem Çöllü: Türkiye Cumhuriyeti Devletine çok büyük bir operasyon yapılmaktadır. Allah’ın izniyle tek başımıza iktidar olacağız. MHP’ye gönül verenler muhalefet olmak istemiyor. Bizim tek gayemiz tek başımıza iktidar olmaktır. 7 Haziran’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız.

Milletvekili Adayı Osman Oktay: Bu ülke 13 yıldır patinaj yapıyor. Ben bu salonda birliği görüyorum. İnşallah Manisa’da iktidar da olacağız.

Milletvekili Adayı Mehmet Memiş: Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim, var olun, sağ olun. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Milletvekili adayı olmaktan son derece mutluyum, gururluyum. Biz büyük bir ailenin neferleri olarak görevi hazırız. Parti, ocak teşkilatımız, kadın kollarımızla hep birlikte yola çıktık.

Milletvekili Adayı Yaşar Coşkun: Bu vatan bizim. Varlığına birliğine inandığımız Allah’a Kuran’a, vatana, bayrağa ant olsun ki bizim mücadelemizi son nefese kadar devam edecektir. Mücadelemiz milliyetçi Türkiye’yi kurana kadardır. Satanlardan, kaçanlardan olmayacağız.

Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz: Artık omuzlarımda ağır bir yük var. Yük ne kadar ağır olursa olsun biz bu yolda yürümeye niyet ettik. Amacımız hizmet etmekse bu yolda koşacağız. 8 Haziran sabahına kadar bize uyku haramdır. Allah bize Ankara’da çok değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önüne koyulan takozları kaldırmayı Manisa’yı şahlandırmayı nasip etsin.

Milletvekili Adayı Zeynel Balkız: Milliyetçi Hareket Partisi bugün Manisa’yı birleştirmiştir. Manisa’nın birliği beraberliği bu salonda atıyor. Bu bir başlangıçtır. AK Parti’de kopuş başlamıştır. Bunun önünde hiçbir şey duramayacaktır. Bizler sahada olacağız, iktidara yürüyeceğiz.

Milletvekili Adayı Erkan Akçay: 7 Haziran seçimleri Türkiye’nin geleceği bakımından hayati, kritik bir seçimdir. Biz bunun idrak ettik. 7 Haziran seçimleri helal ile haramın, huzur ile gerilimin, birlik diyenlerle bölücülerin, gerçek ile yalanın seçimi olacaktır. Bizler de Manisa’da 9 milletvekili adayı olarak seçimlere birlikte yürüyoruz. 9 aday 9 ışıktır 9 ışık 7 Haziran’da Ankara’ya doğru yürümektedir.

Birlik ve beraberlik pozu

Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Cengiz Ergün, İl Başkanı Tanju Balatlı, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve 9 milletvekili adayı birlik ve beraberlik pozu verdi. Genel seçimlerde başarı için birlik içinde çalışacaklarına dair söz veren partililer alkışlarıyla zafer yemini ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu