23.04.2015 11:28

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunma törenine katıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 95’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndaki Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Yardımcısı Mesut Eser, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman katıldı. Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recek Dernekbaş’ın Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.