Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.04.2015 16:11

MANİSA’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, gerçekleştirilen birbirinden güzel etkinliklerle kutlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de eşi Şeyda Ergün ile birlikte izlediği etkinliklerde, çocuklar hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıldönümü olması dolayısıyla kutlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Manisa’da coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama törenine Vali Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Vekili Kılıç Kaya, MHP Manisa Milletvekili Adayları Hasan Eryılmaz, Zeynel Balkız, Yaşar Coşkun, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve çok sayıda Manisalı katıldı.

Öğrenciler gösterileriyle büyüledi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik programının açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş yaptı. Ardından Milli Eğitim Bakanı’nın mesajı okundu. Konuşmaların ardından ilköğretim okullarınca hazırlanan birbirinden güzel halkoyunu ve step gösterileri gerçekleştirildi. Öğrencilerin meydanı adeta kırmızı ve beyaza boyadığı gösteriler, Manisalılar tarafından büyük alkış aldı. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin de okunduğu etkinliğin sonunda Vali Erdoğan Bektaş ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve idarecileri tebrik etti.

Çocuklar Köstebekgiller ile güldü

Resmi törenin ardından çocuklara özel ‘Köstebekgiller’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. TRT Çocuk ekranlarında büyük küçük herkesin severek izlediği Köstebekgiller adlı diziden tiyatroya uyarlanan oyun, minikler tarafından ilgiyle izlendi. Anne ve babaları eşliğinde oyunu izleyen minikler, unutulmaz bir gün yaşadı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu