Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.04.2015 18:36

475. Uluslararası Manisa Mesir Festivali ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Anemon Otel’de briç turnuvası düzenlendi. Briç Türk Milli Takım oyuncularının da katıldığı turnuvanın 24 Nisan’daki müsabakaların ardından sonuçlanacağı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen briç turnuvasına çeşitli illerden 260 sporcu katıldı. Anemon Otel’de gerçekleştirilen organizasyona İstanbul, İzmir, Uşak, Balıkesir, Aydın illerinden katılım sağlandı. İki gün sürecek turnuva boyunca oyunlarda en yüksek puanlara erişen sporcular, şampiyonluk kupası ve çeşitli armağanlarla ödüllendirilecekler. Turnuva hakkında bilgi veren Manisa Briç İl Temsilcisi Hasan Ulusoy, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla hem 23 Nisan ve Mesir Şenlikleri dolayısıyla bir briç turnuvası düzenledik. Briç bir zeka oyunudur. Bir spor dalıdır. Turnuvada 260 sporcu oyun oynuyor. Bugün ve yarın mücadeleler sürecek. Bugün ikili yarışmalarımız devam edecek, yarın da dörtlü yarışmalarımız devam edecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Briç Milli Takım oyuncularımızın da katılımıyla güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu