Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.04.2015 21:52

Bu yıl 475. kez Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali etkinlikleri kapsamında Kazakistan gecesi düzenlendi. Festivalin onur konuğu Kazakistan, Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen gecede kendi kültürünü tanıtma fırsatı buldu.

475. kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nde onur konuğu Kazakistan için resepsiyon düzenlendi. Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen geceye Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Vali Yardımcısı Yakup Tat, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanvekili Kılıç Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanları, festival kapsamında Manisa’da bulunan Büyükelçi ve delegasyonlar ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kazakistan yemeklerinin sunulduğu geceye katılanlar Kazakistan kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu. 475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin onur konuğu olan Kazakistan adına düzenlenen gecede, Kazakistan’dan gelen müzik grubu tarafından ülkeye özgü şarkılar seslendirildi.

Başkan Ergün’ün eşiyle dansı geceye renk kattı

Gecenin sonunda ünlü sanatçı Ayça Varlıer sahne aldı. Varlıer, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla geceye katılan keyifli anlar yaşattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de eşi Şeyda Ergün ile dans ederek Ayça Varlıer’in seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Başkan Ergün, Varlıer’e gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ederek çiçek ve Mesir Macunu takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu