24.04.2015 21:55

Manisa 475’incisi Uluslararası Mesir Macunu Festivali ile şehrin dört bir yanında eğlence doruğa çıktı. Festival havasına giren Manisalılar, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar alanında konser ve halk oyunları ile eğlendi. Sancaklı Bozköy Yörükleri Derneği’nin zeybek gösterisi büyük alkış aldı.

Manisa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde halk oyunu gösterileri büyük ilgi gördü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde açılan sergileri gezen Manisalılar yerel halk sanatçılarının verdiği konserle eğlendi. Konserin ardından sahne alan Sancaklı Bozköy Yörükleri Derneği halk oyunları ekibi muhteşem zeybek oyunu ile vatandaşları büyüledi. Halk oyunları ekibinin zeybek gösterisini cep telefonları ile çekmeyi ihmal etmeyen vatandaşlar, ekibi alkış yağmuruna tuttu.