Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.04.2015 16:50

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bu yıl 475.’si düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında ilimize gelen yabancı konuk ülkelerin temsilcilerine Kültür Merkezi Fuayesi’nde kokteyl verdi. Başkan Ergün, konuklara Manisa hatırası ürünler ile çeşitli hediyeler de takdim ederken, yabancı konuklarda ülkelerine has çeşitli ürünleri Başkan Ergün’e hediye etti.

Bu yıl 475.’si düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’ne katılmak üzere şehrimize gelen Romanya, Karadağ, Bulgaristan, KKTC, Azerbaycan, Endonezya, Ukrayna, Sırbistan, Arnavutluk, Makedonya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Moldova ve Macaristan ülkelerinin temsilcileri ile halk dansları gurupları onuruna Kültür Merkezi Fuaye Salonu’nda kokteyl düzenlendi. Kokteyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gencoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç,Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve yabancı ülkelerden gelen konuklar katıldı. Başkan Ergün yabancı konukları ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

İl genelinde insanlarımızı mutlu etmek birinci önceliğimiz

Kokteylde yabancı konuklara hitaben bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm konukları Manisa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Ergün, geçtiğimiz hizmet döneminde Manisa’da 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Geçtiğimiz sene Manisa büyükşehir oldu. Yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen yerel seçimlerde, 1 milyon 360 bin Manisalı insanımıza hizmet etme noktasında Manisalı vatandaşlarımın teveccühüyle bu göreve layık görüldük. Geçtiğimiz 5 yıllık hizmet dönemimizde Manisa değişiyor, Manisa gelişiyor sloganıyla, Manisa merkezde yaşayan 330 bin insanımızı mutlu edecek 100’ün üzerinde projeyi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Şahsım ve 4 bin 200’ün üzerinde Büyükşehir Belediyesi personeliyle il genelinde Manisalıları mutlu edecek hizmetleri gerçekleştirmek birinci önceliğimiz” ifadelerinde bulundu.

Festivaller birlikteliği sağlıyor

Konuşmasında festivallerin önemine de dikkat çeken Başkan Ergün, Festivaller geleneklerin, birlik ve beraberliğin, sosyalleşmenin, kardeşliğin pekişmesine bir vesiledir. Bu güzel birlikteliğin dünden bugüne nasıl geldiyse, bugünden yarınlara taşınması noktasında da hep beraber çabası içerisinde olmalıyız. Bu konuda katkı sağlayan bütün ülke temsilcilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karşılıklı hediye değişimi

Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından, yabancı ülkelerden gelen konuklara Manisa hatırası ürünler ile çeşitli hediyeler verdi. Yabancı konuklarda Başkan Ergün’e ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim etti.

Konuklar Manisa’yı çok beğendi

Manisa’yı çok beğendiklerini ifade eden yabancı konuklar festivalde yer almaktan dolayı mutluluklarını ifade ettiler. Yabancı konuklar Kültür Merkezi Fuaye Salonu’ndaki kokteylin ardından Keşkek Restoran’da yemekte ağırlandılar.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu