Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2015 13:00

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi ile Turgutlulu kadınlar Manisa’yı ziyaret etme fırsatı buldu. Kentin tarihi ve turistlik yerlerinin yanı sıra Atatürk Kent Parkı’nı da gezen kadınlar, Manisa’daki değişime hayran kaldıklarını belirttiler.

Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesi kapsamında Turgutlu'dan kent merkezine gelen kadınlar, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Kadınların Manisa turundaki ilk durağı Manisa Belediyesi tarafından hayata geçirilen Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Merkezle ilgili bilgilendirilen kadınlar, daha sonra Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezdi. Rehber eşliğinde gezen kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Atatürk Kent Parkı’nı da gezdi. Parka hayran kalan kadınlar özellikle gösteri havuzunu ve lale bahçelerini ilgiyle inceledi. Ardından şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen kadınlar, keyifli bir gün geçirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne şehri gezme fırsatı sunduğu için teşekkür eden kadınlar, güzel bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu