08.05.2011 16:28

Manisa Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören 100 öğrenci, Manisa Belediyesi tarafından İzmir Çiğli’de bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü. Aileleriyle birlikte doğal yaşam parkını gezen minikler, unutulmaz anlar yaşadı.
Manisa Belediyesi, Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde öğrenim gören 100 öğrenciye aileleriyle birlikte gezi düzenledi. İzmir Çiğli'deki Sasalı Doğal Yaşam Parkı gezisine Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Fırat Özcan ve öğretmenler öncülük etti. Gezi için Çocuk Kültür Sanat Merkezi önünden 4 otobüs hareket etti. Sasalı Doğal Yaşam Parkı'ndaki canlıları tanıyan Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi minikleri, unutulmaz bir anı yaşadılar. Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çocukları çok sevdiğini ve onların eğitimlerine ciddi destekler verdiğini hatırlatan Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Fırat Özcan, "Bu vesileyle ilk kez çocuklarımız için böyle bir gezi düzenledik. Gezimize gerek çocuklarımızdan gerekse ailelerinden olumlu tepkiler aldık. Bu tür eğitici ve öğretici faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.
05.05.2011