03.05.2015 19:06

MANİSA’da 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen ‘Mesir Cup Ödüllü Senior Klasman Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Ödül törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

475. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen ‘Mesir Cup Ödüllü Senior Klasman Tenis Turnuvası’ son buldu. Turnuvada dereceye giren sporcular için Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü’nde ödül töreni düzenlendi. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel ile sporcular katıldı. Nefesleri kesen müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödülleri, protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Manisa Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü Başkanı Zihni Yüksel, katkıları nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği’ne teşekkür etti.