Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2015 10:46

Haydi Kadınlar Manisa’ya projesi kapsamında Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği’ne üye kadınlar Manisa’yı gezdi. Kenti yakından tanıma fırsatı bulan kadınlar, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Sergi Salonu’nu, Atatürk Gençlik Merkezi’ni ve tarihi kültürel mekanları dolaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Haydi Kadınlar Manisa’ya projesi son hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında ilçelerden Manisa merkeze gelen kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Akhisar ilçesinden de Balkan Göçmenleri Derneği üyesi kadınlar Manisa’yı gezme fırsatı yakaladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya’nın eşlik ettiği gezi Atatürk Kültür Merkezi ile başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayat geçirilen Kültür Merkezi’ni ilgiyle inceleyen kadınlara, merkez sorumlusu Duygu Karataş bilgi verdi. Ardından Niobe Antik Tiyatrosunu gezen kadınlar, Ulucami, Sultan Cami ve Muradiye Cami’ne giderek tarihi camileri inceleme fırsatı buldu. Güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği üyesi kadınlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri de çok beğendiklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu