Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2015 11:14

Çilek cenneti Köprübaşı’nda üreticilerin rahat bir sezon geçirmesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Çiftçinin topladığı çilekleri rahat bir ortamda pazarlayabilmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından hal depoları hayata geçirildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi çiftçi dostu bir anlayışla yaptığı çalışmalara hız verdi. Üreticinin sorunlarını çözmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, çilek sezonunun açılmasıyla birlikte Köprübaşı ilçesine verdiği sözü tuttu. Çilek üretiminin çok önemli olduğu ilçede, hal depoları 9 gün gibi kısa bir sürede hizmete girdi. 539 metrekare kapalı, 2 bin metrekare açık alanı bulunan hal depoları sayesinde Köprübaşı ilçesindeki üretici rahat bir sezon geçirecek. Köprübaşı ilçesine hal depoları kazandırmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden çiftçiler, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu