Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2015 16:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Selendi şehir mezarlığında temizlik, ilaçlama ve peyzaj çalışması yaptı. Ayrıca Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ilaçlama ekipleri tarafından Çalıklı Mahallesi Gökgedik yerleşkesinde ilaçlama yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı mezarlıklarda temizlik ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Selendi Şehir Mezarlığında temizlik çalışmasının ardından ilaçlama yaptı. Ayrıca mezarlığın güzel bir görünüme kavuşması için birçok çiçek dikildi. Mezarlıklardaki çalışmaların yanı sıra mahallelerde de haşere ile mücadele için ilaçlama yapıldı. Çalıklı Mahallesi’nde yapılan ilaçlama çalışmasından dolayı mahalleli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, mezarlıkların daha temiz olması için ekiplerin büyük bir çaba sarf ettiğini dile getirdi. Aykurt, “ Mezarlıklarda yaptığımız ilaçlama ve temizlik çalışmaları vatandaşın takdirini topluyor. Ayrıca Selendi Şehir Mezarlığı’nın daha güzel bir görünüme kavuşması için de peyzaj çalışması yapıldı. Diğer yandan mahallelerimizde de sulak alanlar ve gübrelik alanlarda çalışma yapıyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu