Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2015 18:53

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Koordinatörü Mücahit Tunay’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Memiş, koordinatörlük binasında vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi.

Gölmarmara ziyaretinde ilçe koordinatörlüğünü de ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Mücahit Tunay ve koordinatörlük personeli ile bir araya geldi. Genel Sekreter Memiş ilk olarak birimleri gezerek, çalışmalar hakkında personelden bilgiler aldı. Daha sonra İlçe Koordinatörü Tunay’dan Gölmarmara’da yürütülen çalışmalar ve eksiklikler hakkında da bilgiler alan Memiş, koordinatörlükte görevli personelle de kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tunay, toplantıda Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanına dâhil olan hizmet birimlerinin kaydettiği aşamalarla ilgili bilgiler verdi.

Vatandaşlarla Sohbet Etti

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Gölmarmara Koordinatörlüğünü ziyaretinde su faturası yatırmak için gelen vatandaşlarla da kısa süre sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Memiş, halkın genel olarak hizmetlerden memnun olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu