Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.05.2015 16:54

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı Dayanışma ve Kalkınma Derneğini ağırladı. Dernek Başkanı Necmi Alp, Köprübaşı’na üniversite kazandırmak için çalıştıklarını belirtirken, Başkan Ergün’de tüm kurumlarla istişare yapılması halinde kazananın Köprübaşı olacağını söyledi.

Köprübaşı Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Necmi Alp, dernek üyeleri, MHP İlçe Başkanı Rahmi Erdem ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinatörü Alim Ertem ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Başkan Ergün’e ilçede üretilen çileklerden hediye eden Dernek Başkanı Necmi Alp, kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Köprübaşı’na üniversite binası kazandırmak için çalıştıklarını dile getiren Dernek Başkanı Necmi Alp, tüm kurumlarla istişare ettiklerini ifade etti. Dernek Başkanı Alp, “ Dernek olarak Köprübaşı’na hizmet etmek için yola çıktık. Orada bir üniversite projesi var. Büyükşehir ile Köprübaşı Belediyesi arasında görüşmeler olduğunu duyduk. Biz de aracı olmak istiyoruz. Biz bu noktadan ilerlemek istiyoruz. Tüm kurumları bir araya getirmek istiyoruz. Dernek olarak sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri ziyaret ettik. Rektör bey ile görüştük. Olumlu bir ortam oluştu. İnşallah ilerisi gelir” diye konuştu.

Tüm Kurumlar İstişare Etmeli

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Köprübaşı ilçesinin gelişimi için çalıştıklarını belirterek, ilçede birçok projenin hayata geçeceğini söyledi. Köprübaşı’na üniversite kazandırma çalışmalarının önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Ergün, “ Kazanan Köprübaşı olsun. Ne yapılırsa oradaki evlatlarımız için yapılacak.Köprübaşı’nda gençlik merkezi yapabileceğimiz bir yer talebinde bulunduk. Tüm ilçelerde bu kursları açmak için çalışmalarımız var. Bunları konuştuk. Ancak her şey istişare ile olur. Bunları hep birlikte, tüm kurumlar oturur konuşuruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu