11.05.2015 16:02

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Bayburt Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk ve Arpalı eski Belediye Başkanı Aydın Irmak’ı konuk etti.

Bayburt Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Arpalı’nın eski Belediye Başkanı Aydın Irmak ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nde MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü tarafından ağırlanan başkanlar, Manisa’nın son dönemde büyük değişim yaşadığına şahit olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü tebrik ettiler. Ergün’ün yaptığı projelerle Türkiye genelinde adını duyurduğunu ifade eden Bayburt Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, “Sayın Başkanımız Ege Bölgesi’nin yanı sıra Türkiye genelinde de adını duyurdu. Kendisini hayata geçirdiği projeler ve yaptığı önemli çalışmalar nedeniyle kutluyoruz. Başkanımızı ve sizleri Bayburt’ta misafir etmek isteriz” dedi. Bayburt’tan gelen başkanları Manisa’da konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü ise, “Manisa’ya gelerek bizleri ziyaret ettiğiniz için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün adına sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Bayburt’tan gelen başkanlara Manisa ile ilgili bilgiler veren Güzgülü, Şentürk ve Irmak’a içerisinde Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yanı sıra Mesir Macunu bulunan hediye paketlerinden takdim etti.