Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2015 15:04

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl’de Çanakçı ve Çavuşlar Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara önemli müjdeler verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetler ile yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Ergün, çiftçiler için büyük önem arz eden damlama sulama noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Şu ana kadar 160 bin lira bedeli olan 9 bin 400 metre boru ve çeşitli malzemeler gönderdik. Helali hoş olsun. 4 bin değil, 10 bin daha lazım olsun 10 bin daha göndeririz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı ve Çavuşlar Mahallelerine ziyarette bulundu. Mahalleliler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Ergün’e ziyaretinde Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu ile Aytaç Yalçınkaya, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Yaşar Coşkun ile Mehmet Memiş eşlik etti. Başkan Ergün ilk olarak Çanakçı Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, ardından kahvehanede çay molası vererek vatandaşlarla sohbet etti.

Yapılanmamızı tamamladık ve sahaya indik

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün daha sonra Çavuşlar Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, mahalle sakinlerine seslenerek 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimlerde verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Yerel seçimlerde Çavuşlar Mahallesi’ne gelemediğini dile getiren Başkan Ergün, “Bugün bunun acısını çıkarıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. 2014 yılında yapılan mahalli idareler seçimlerinde hem Sarıgöl Belediyesi hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy verseniz de vermeseniz de Allah bir kere daha sizden razı olsun. Manisa’da 5 senede yaptığımız güzel hizmetlerimizi, artık 300 bin nüfustan 1 milyon 360 bin nüfusa ulaşan Manisa’nın il bütününe yapmanın çalışması içerisine girdik. 17 ilçesiyle bütün ilçelerimizde koordinasyon merkezlerimizi, ilgili birimlerimizi, MASKİ hizmetlerinin buralarda yapılabilmesi açısından bütün teşkilatlanmamızı bu bir sene içerisinde bitirdik. Allah’a çok şükür artık bundan sonra sahadayız” şeklinde konuştu.

Söz verdim mi yaparım

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’un çalışma yaptığı, mevcut dar yolların genişlemesini yaptığı yola sıcak asfalt sözü veren Başkan Ergün, “Eşme yoluna kadar olan Sarıgöl’den buraya kadar sıcak asfaltı bu yaz yapacağız. İhalesini yaptık. Allah nasip ederse gelecek sene Sarıgöl’de asfalt atılmayacak yer bırakmayacağız. Cengiz Ergün olarak bunun sözünü veriyorum. Ben kolay kolay söz vermem. Verdim mi de yaparım. Asfaltı bu yaz hallediyoruz” diye konuştu.

Damlama sulama için 160 bin lira gönderdik

Damlama sulama projesi olarak Sarıgöl’de önemli bir çalışmanın yapıldığını dile getiren Başkan Ergün, “Sulama Kooperatifi başkanımız burada. İl özel idaresi tarafından başlatılmış. Allah başlatanlardan razı olsun. Ancak Büyükşehir olduk. Bu yetkiler bize geçti. Mevcut bağlarımızın damlama sulama projesinden bahsediyorum. Bizim Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığımıza bu konuda talep gelmiş. Bize gelen taleplerin tamamı ilgili daire başkanlığımızdan burada oluşan kooperatife ne istendiyse 9 bin 480 metrelik boru, 4 bin 700 kilogram kır döküm parça. 77 vana, 9,5 ton demir, 7 bin 113 metreküp hazır beton. Bunun tamamı 160 bin lira Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından buraya gönderildi. Bunu herkes bilsin. Şu ana kadar yaklaşık 9 bin 400 metre boru gönderdik. Helali hoş olsun. 4 bin değil, 10 bin daha lazım olsun 10 bin daha göndeririz” dedi.

İl Özel İdaresi gönderdi dedikodusu yapılmış

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin damlama sulama projesi kapsamında bölgeye gönderilen malzemelerle ilgili dedikoduların yapıldığını belirten Başkan Ergün, Bana da dünden beri bu aktarılıyor. İl Özel İdaresi gönderdi bunu gibi ve Büyükşehir’in gönderdiğinin söylenmemesi gibi dedikodular var. İl Özel İdaresi kapanalı 14 ay oldu. Büyükşehir olduk bütün yetkiler Büyükşehir’e verildi. O süreçten kalan bu yatırımı tamamlamayı Allah bize nasip etti. Helali hoş olsun. Güle güle kullansın bütün çiftçi kardeşlerim. Hizmetin siyaseti olmaz. Kim yaparsa Allah razı olsun. Geçmişte yapanlardan da Allah razı olsun. Bize bir Allah razı olsun kelimesi yeter. Gerisi boş. Kimse siyaset yapmasın burada. Yapanın da hakkını verin. O açıdan başka görüşte olabilirsiniz. Saygı duyuyorum. Sandığa gider kendi vicdanıyla oyunu kullanır. Ama Büyükşehir’in yapmış olduğu bir hizmeti burada saklamak olmaz. Bunun bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu