18.05.2015 15:24

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine kazandıracağı Atık Su Arıtma tesislerinin zemin etüt çalışmalarını sonuçlandırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Manisa’ya kazandıracağı en önemli yatırımlarından olan atık su arıtma tesislerinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Selendi ilçesinde hizmet verecek olan ve İller Bankası’nın yüzde 50 hibe artı yüzde 50 kredili olarak SUKAP yatırım programında olan Selendi Atık Su Arıtma projesinin ihalesi MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirildi. MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı’nca, projenin hayata geçirilmesi için çalışmaların etap etap İller Bankası’na gönderildiği aktarılırken, MASKİ ve İller Bankası yetkililerinin ortak çalışmalarıyla zemine ait sondaj çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. MASKİ Genel Müdürlüğü’nce, projelerin detay çalışmalarının kısa zaman içerisinde başlayacağı ve Selendi ilçesine değer katacak atık su arıtma tesislerinde, 1-2 ay içerisinde inşaat ihalesi aşamasına geleceği ifade edildi.