Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.05.2015 16:22

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler İlçesi Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Barut ve öğrencilerini konuk etti. Barut ve öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenledikleri etkinliklerde Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı destekler nedeniyle teşekkürlerini ifade etti.

Şehzadeler ilçesi Hacıhaliller Şehit Hikmet Onan İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Barut ve öğrencileri Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Barut ve öğrenciler Büyükşehir Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenledikleri etkinliklerde sağladıkları destekler nedeniyle teşekkür ederek, Ustamehmetoğlu’na çiçek takdim etti. Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini ifade eden Ustamehmetoğlu da,” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün eğitime çok önem veriyor. Bu çerçevede geleceğimizin teminatı çocuklarımız için imkânlarımız dâhilinde desteklerimizi sürdürüyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu