21.05.2015 16:37

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, bu yıl 8’inci kez kapılarını açan MANİG Fuarı’na katıldı. 90 firmanın katılımıyla gerçekleşen fuarın açılış konuşmalarında, meslek gruplarında uzmanlaşmanın önemine değinildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, ilde işsizliği düşürmek amacıyla düzenlenen Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri 2015 (MANİG) fuarına katıldı. Bu yıl 90 firmanın katılımıyla 8'inci kez kapılarını açan MANİG fuarınaa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter katıldı. Programın açılış konuşmasını İş-Kur İl Müdürü Salim Eroğlu gerçekleştirdi. Eroğlu, asıl sorunun işsizlik değil, mesleksizlik olduğunu belirtti. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da istihdam konusunda uzmanlığa değindi. Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ve katılımcılarla birlikte fuardaki standları gezdi.