Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.11.2011 18:17

MANİSA Belediyesi, kentin merkezinde yer alan Konuk Caddesi’nde yol parkesi ve tretuvar çalışması başlattı. Çalışma kapsamına 2 adet sevgi yolunun da dahil edildiği bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Konuk Caddesi’nde doğalgaz ve Telekom tarafından yapılan çalışmalar nedeniyle bu alan kullanılamaz hale gelmişti. Burada yol parkesi ve tretuvar çalışması başlatarak, bu caddeyi vitrin haline getireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Konuk Caddesi’nde Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları; Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte inceledi. Başkan Ergün ve beraberindekiler ilk olarak havuzlu sevgi yolu düzenlemesi yapılan 1706 Sokak’ta incelemelerde bulundu. Manisa’da sevgi yollarına modern görünüm kazandırmak için uzun süredir çalışma yürüttüklerini hatırlatan Başkan Ergün, “Konuk Caddesi’ndeki çalışmalarımız kapsamında, 1706 Sokak’ta havuzlu sevgi yolu, 1614 Sokak’ta da sevgi yolu düzenlemesi yapıyoruz. Esnafımızla birlikte sevgi yollarını Manisa’mıza yakışır, modern bir hale getirmek düşüncesindeyiz” dedi.

Konuk Caddesi Manisa’nın Vitrini Olacak

Daha sonra Adliye Lojmanları ve Kültür Merkezi’ni de içine alan Konuk Caddesi’ndeki çalışmaları da inceleyen Başkan Ergün, “Belediye Kültür Merkezi, Adliye Lojmanları, TÜİK, Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Müdürlüğü’nü de kapsayan bölgede yol parkesi ve tretuvar çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın ardından kaldırımlara yeşil kuşak da yaparak, Konuk Caddesi’ni kentimizin vitrini haline getireceğiz. Kentin merkezinde adını saydığımız kurumlar bulunan bu alanda, yaya trafiği de oldukça yoğun. Bu nedenle yayalarımızı göz önünde bulundurarak, çalışmalarımıza yön verdik. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak, bölgeyi yaya ve araç trafiğine yeniden açacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Taksicileri Mağdur Etmeyiz

Konuk Caddesi girişinde eski Adliye binası yanında bulunan taksi durağındaki esnafla da bir araya gelen Başkan Ergün, taksicilerin araçlarını park edebilmeleri için cep yaptıklarını belirtti. Esnafın mağdur olmayacağını söyleyen Ergün, “Burada yıllardır hizmet veren taksi durağı mevcut. Birkaç esnaf arkadaşımız bizlere cep yapılmaması durumunda mağdur olacaklarını ilettiler. Tabi bizim onları mağdur etmek gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Şehir Tiyatrosu ve Otopark önündeki yeri de onların kullanımına sunabiliriz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu