Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.05.2015 12:31

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin Kula’ya yaptığı parke taşı desteğiyle, caddeler yepyeni bir görünüme kavuştu. Kula’da Dört Eylül Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde yapılan çalışmaları Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’la birlikte inceleyen Başkan Ergün, bu hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız ile birlikte ilçede devem eden hizmetleri inceledi. Yıllardır sorun yaşanan Dört Eylül Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde 17 bin metrekare taşının döşeme çalışmalarını inceleyen Başkan Ergün, vatandaşların büyük bir sorundan kurtulduğun ifade etti. Başkan Ergün, “ Belediyemiz isteği üzerine 17 bin metrekare taş döşeme çalışmalarını başlattık. Çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Bu bağlamda kilit parke taş döşenmesi işi hiç durmadan yaz sonuna kadar devam ederek yollarımızın büyük kısmı bu sıkıntılardan arındırılmış olacak. Mehmet Akif Ersoy Caddesi Kula'nın en geniş caddelerinin başında yer almaktadır. Bu cadde üzerindeki yapılaşma da neredeyse tamamlanma aşamasına yaklaşmıştır. Kulalı hemşehrilerimizin bu caddeyi rahatlıkla kullanmaları, yaya ve araç trafiğinin rahat işleyebilmesi gerekmektedir. Bu maksat ile yolun hızlı bir biçimde yapılması, kaldırım ve sokak düzenlemelerinin tamamlanması için gerekli çalışmayı başlattık. Buradaki çalışma okula kadar devam edecek” dedi.

Büyükşehir’le Birlikte Tüm Yolları Yapıyoruz

Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinden dolayı teşekkür eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’da Kula’yı Büyükşehir Belediyesi ile birlikte daha güzel hale getirdiklerini söyledi. Başkan Tosun, “Kula uzun zamandır yol sıkıntılarının merkezi haline gelmiş, şehrin genişlemesi işle alt yapı çalışmalarının orantısız bir biçimde arayı açmıştır. Özellikle yeni yapılaşmanın daha hızlı olduğu alanlarda bu durum katlanarak devam etmiş ve içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Kula Belediyesini devir aldığımız günden bu yana en çok mesaiyi bu konuda harcadık. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Destekleri ile Kula güzelleşiyor, değişiyor” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu