Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.05.2015 21:56

Manisalı iş adamı Hayrullah Solmaz’ın oğlu Mehmet Solmaz işletmeciliğinde Bıyık Nargile Evi düzenlenen görkemli açılış töreniyle Manisalıların hizmetine sunuldu. Yunusemre İlçesi Uncubozköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren iş yerinin açılış kurdelesi Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa protokolü tarafından kesildi.

Manisalı iş adamı Hayrullah Solmaz’ın oğlu Mehmet Solmaz işletmeciliğinde Bıyık Nargile Evi, Yunusemre İlçesi Uncubozköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen görkemli açılış töreniyle Manisalılara kapılarını açtı. Düzenlenen açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Şehzadeler İlçe Başkan Cemal Kutlar, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz ve Manisa protokolünden çok sayıda isim katıldı.

Manisa 5 senedir değişiyor

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iş yerinin Manisa’ya hayırlı olmasını dileyerek”,”Hayrullah kardeşimiz bizim sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bugün çok güzide bir mekanı açıyorlar. Benim için de ayrı bir anlam ifade ediyor. Yıllarını Uncubozköy’e adamış bir aile olarak burada böyle bir yatırım yapmaları ayrı bir anlam ifade ediyor. Kendisine ve değerli oğluna çok teşekkür ediyorum. Manisa 5 senedir değişiyor. Bu değişim rüzgarının Uncubozköy de ayrı bir anlamı var. Üniversiteye, adliye ve hastaneye yakın olması burada da bu tarz yerlerin artmasına neden oldu. Bu tür güzel mekânların açılması Manisa’nın da değişimine katkı sağlıyor. Bu işletmenin de Uncubozköy’e çok büyük değerler katacağına inanıyorum. Allah hayırlı işler versin. Başarılar diliyorum ”diye konuştu.

Kurdeleyi birlikte kestiler

Başkan Ergün’ün ardından söz alan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise, işyerinin Manisa’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından işyerinin açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetlilere Bıyık Nargile Evi’nin ürünlerinden ikram edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu