Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2015 20:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu ilçe ziyaretinde Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret etti. Memiş, Büyükşehir Belediyesi’nin görevini anlatmak için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, “ Kaymakamlarımızı çok önemsiyoruz. İşbirliği içinde güzel hizmetlere imza atmak isteriz” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ile birlikte Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ile bir araya geldi. Kaymakam Günlü’yü makamında ziyaret eden Memiş, geçtiğimiz günlerde Turgutlu’da şehit olan polis memuru için de bir kez daha baş sağlığı diledi. Genel Sekreter Memiş, “Başlattığımız bir uygulamamız var. Tüm ilçelerimizde hem belediyemiz hizmetlerini test etmek, hem de öneri ve eleştirileri almak amacıyla program düzenledik. Bugüne kadar 11 ilçeye gittik. Biraz daha erken gelmeyi isterdik. Ancak görev alanlarının belirlenmesiyle ilgili süreci bekledik. Gittiğimiz yerlerde büyükşehrin hizmetlerini anlatıyoruz. Özel idare alandan çekildi. Bunun doğurduğu boşluğun nasıl giderileceği konusunda neler yaptığımız anlatıyoruz. Kaymakamları çok önemsiyoruz. Devletin sıcak elini, sıcak yüzünü en yakından vatandaşa gösteren makamlarda bulunuyorsunuz. Turgutlu’da önerileriniz eleştirileriniz bizim için çok önemli” diye konuştu.

“Üzerimize Düşeni Yaparız”

Nazmi Günlü’de Büyükşehir Yasasıyla birlikte Manisa’da birçok değişikli yaşandığını belirterek, “ Köyler kaldırıyor diye konuşuldu ama aynı zamanda Manisa Belediyesi kapatıldı. İki yeni belediye kuruldu. Manisa Belediyesi Büyükşehir olacak diye düşündüler ama öyle değil. Belediye kurulması demek iki tabeladan ibaret değil. Karar organları oluştu. Bundan sonra hizmete yansıma sürecine gelindi. Bize düşen görev olursa, çözebileceğimiz bir şey olursa, vatandaşa yol göstermek yardımcı olmak adına üstüme düşeni yaparız. Katkı sağlarsak seviniriz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu