Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2015 20:44

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu ziyaretinde Turgutlu Belediyesi birim müdürleri ile bir araya geldi. Genel Sekreter Memiş, Turgutlu Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin el ele verdiğini belirterek, “ Biz bir ekibiz. Turgutlu için en güzel hizmetleri el birliğiyle hayata geçireceğiz. Ayrımız gayrımız yok” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu ilçe ziyaretinde Turgutlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, MASKİ Plan Proje ve İnşaat Dairesi Başkanı Bircan Kaynak, Atık Su Arıtma Dairesi Başkanı Ulvi Kaynak, Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Turgutlu Belediye Başkanı Yardımcısı Hakan Sezer, Büyükşehir Belediyesi şube müdürleri ve Turgutlu Belediyesi birim müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, vatandaşlara hizmetin daha iyi bir şekilde ulaştırılması için koordineli çalışılması gerektiğini belirterek, Turgutlu Belediyesi’nin Büyükşehir’den beklentilerini dinledi.

‘Temel Amacımız Vatandaşa Hizmet’

Genel Sekreter Memiş, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yol cadde park gibi alanların yeni paylaşıldığını belirterek, “ Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili talepleri dinlemek için geldik. Sizin yürüttüğünüz hizmetlerin büyükşehir belediyesi tarafından yürütülmesi önemli. Aynı alana hizmet ediyoruz. Önemli olan vatandaşa hizmeti ulaştırmak. Koordineli çalışmak çok önemli. Sizin bizden taleplerinizi dinleyeceğiz. İlçe belediyelerinden beklentileri anlatıp, sizlerle istişare etmek istiyoruz” dedi.

‘En Şanslı İlçelerden Biri Turgutlu’

Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu’da pek çok projeye temel atma noktasına geldiğini açıklayan Memiş, “Temel atmadan kazma vurma noktasına gelen ilçelerden biri Turgutlu. En avantajlı ilçelerden biridir. Bunun için hizmet konusunda gönül birliği içinde olmalıyız. Sil baştan Su Kanalizasyon İdaresi oluşturduk. Bu dönüşümde siz birçok sorun yaşarken sıfırdan bir belediye kurmayı düşünün. Manisa Belediyesi’nin elindeki tüm araç gereç merkezdeki ilçe belediyelerine dağıtıldı. 17 ilçeye hizmet eder duruma geldik. Biz eksikleri tamamladık. 17 ilçede teşkilatlanmayı sağladık. Türkiye’de bu oluşumu sağlayan en kestirmeden bitiren belediyeyiz. Biz bu çalışmaya 2013 yılının Haziran ayında başladık. 30 Marttan sonra bu idare devam edecek diye oluşum yaptık” diye konuştu.

‘Biz Bir Ekibiz’

Memiş’in konuşmalarının ardından birim müdürleri isteklerini tek tek anlattı. Mezarlık, ulaşım, asfalt konusunda istişarenin yapıldığı toplantıda Memiş, birlik vurgusu yaptı. Memiş, “ Siz bizden talep edin, destek verelim hep birlikte yapalım. Proje üretin bize gelin. Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi arasında ayrı gayrı yoktur. Biz bir ekibiz. Vatandaşa hizmet etmek isteyen bir ekibiz” dedi. Memiş, 17 ilçeye hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, Turgutlu’yu da en güzel hale getirmek için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini dile getirdi. Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da tek tek söz alıp, hizmetler hakkında istişare yaptı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu