Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.05.2015 14:39

MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyunda sıkıntı yaşayan Kula’ya bağlı Çarıkmahmutlu Mahallesi’nin yüzünü güldürdü. Gönül rahatlığıyla ve sağlıklı su içecekleri için mutlu olduklarını belirten mahalle muhtarı Bekir Öztürk, MASKİ ekiplerine teşekkür etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Kula ilçesine bağlı Çarıkmahmutlu Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışması gerçekleştirdi. Çalışma hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, mahalleye 140 metre derinlikte açılan kuyudan saniyede 9 litre su aktarılabileceğini belirtti. Suyun mahallenin ihtiyacını fazlasıyla karşılayabileceğini ifade eden Aytekin, projelendirme çalışmaları neticesinde Çarıkmahmutlu içme suyunun Bebekli, Yeniköy ve Balıbey Mahallelerine de aktarılabileceğini belirtti. İçme suyu sondajının kendileri için oldukça önemli olduğunu belirten Çarıkmahmutlu Mahalle Muhtarı Bekir Öztürk de, “Sudaki demir oranının yüksek olması sebebiyle suyumuzun rengi bulanıktı. Uzun zamandır bu şekilde su içiyoruz. MASKİ ekipleri sağolsunlar, mahallemize yeni bir sondaj kazandırdılar. Suyun rengi ve tadı güzel. Mahallemizin sağlığı ve gönül rahatlığıyla içebileceği bir suyumuz oldu. Hizmetleri nedeniyle MASKİ ekiplerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu