Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.05.2015 18:17

MANİSA Büyükşehir Belediyesi kırsal alandaki vatandaşların diş sağlığı hizmetine kavuşabilmesi için Manisa Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne ağız ve diş sağlığı gezici tarama aracı desteği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Halk Sağlığı Müdürü Osman Öztürk’ün imzaladığı protokolle aracın devri yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalıların diş sağlığını korumak için Halk Sağlığı Müdürlüğüne araç aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Halk Sağlığı Müdürü Osman Öztürk, Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, Yardımsevenler Dernek Başkanı Beyhan Yörür, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve gönüllülerin katıldığı protokol töreniyle Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne teslim edildi. Protokol töreninde konuşan Halk Sağlığı Müdürü Osman Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne desteğinden dolayı teşekkür etti. Öztürk, “ Koruyucu ağız diş sağlığı hizmetleri için belediyemiz tarafından mobil ağız diş sağlığı aracını teslim alıyoruz. 17 ilçemizde kentsel ve kırsal alanda diş sağlığı hizmetleri vermek için bu aracı kullanacağız. Çocuklarımızın, kadınlarımızın, yaşlılarımızın ayağına bu hizmeti götürmek istiyoruz. Bir araçla hizmeti götürürken belediyemizin verdiği araçla daha rahat ve geniş bir alana ulaşacağız. Bu araç sayısını 3’e çıkarmak istiyoruz. Halen okullarda ana sınıfında koruyucu ağız diş sağlığı hizmetlerimiz devam ediyor. Bunun yanında ihaleyle alınan 120 bin diş fırçası da çocuklarımıza dağıtılıyor. Onları diş fırçalama alışkanlığına yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Toplum olarak diş yapımıza önem vermiyoruz. Bu bağlamda onlara bu alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Belediyemizin tedarik ettiği bu araç hizmete hazır hale getirilecektir. Aracı tedarik eden büyükşehir belediyesine ve destek veren sivil toplum kuruluşlarına ve diş hekimlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Her Zaman Destek Olacağız

Genel Sekreter Halil Memiş de, Manisalıların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmaları için her zaman destek vereceklerini belirterek, “ Halk sağlığı toplum sağlığını önemsiyoruz. Biz onur duyuyoruz. Diş sağlığını korumak amacıyla gezici bir araç belediyemiz tarafından temin edilerek Halk Sağlığı Müdürlüğünün emrine veriliyor. Bundan sonrasında ihtiyaç duydukça bu araçlarla daha iyi hizmetleri halkın ayağına getireceğiz. Hastalığının oluşmasından sonra iyileştirmeye çalışmak yerine hastalık oluşmadan tedbirleri almalıyız. Bu araçla yapılacak hizmet koruyucu görevi üstlenecek. İmkanları kıt olan, dezavantajlı, kırsalda yaşayan vatandaşların ayağına bu hizmeti götürmek devletin sıcak yüzünün bir göstergesi olacaktır. Önemli olan vatandaşa dokunmaktır. Bu manada biz vatandaşımıza dokunmayı çok önemsiyoruz. Bundan sonraki işbirliğinin devam etmesini diliyorum” diye konuştu. Konuşmalarından ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Halk Sağlığı Müdürü Osman Öztürk tarafından imzalar atıldı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu