28.05.2015 15:54

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü’nün eski Manisa Yolu güzergahındaki evlere ve Musacalı Mahallesi’ndeki evlere kanalizasyon hattı döşeme vatandaşları mutlu etti. Yıllardır çözülemeyen sorunlar MASKİ’nin çalışmaları ile birer birer çözüldü.

Turgutlu Belediyesinin yol yenileme çalışmaları kapsamında Eski Manisa Yolunun kaldırılmasından sonra yol üzerindeki evlere parsel bacası bağlantısı yapılarak evlerin kanal bağlantıları MASKİ ekipleri tarafından yenilendi. Yapılan çalışmalarla kanalizasyon hattında ilerde meydana gelebilecek sorunların önüne geçildi. 3 gün içerisinde bitiren çalışmaların yanı sıra içme suyu ekiplerince yol üzerinde bulunan evlerin içme suyu branşman hatları da yenilendi.

Musacalılı Meryem Teyze İstedi Büyükşehir Yaptı

Kanalizasyon altyapı sorunu bulunan Turgutlu ilçesine bağlı Musacalı Mahallesinin yıllardır çözülmeyen sorunu çözüme kavuştu.700 metrelik borular döşenerek kanalizasyon sorunu giderildi. Mahalle sakinlerinden Meryem Akagündüz yıllardır çözülemeyen sorunun giderilmesinden dolayı MASKİ çalışanlarına ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.