Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.05.2015 17:06

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı ilçesinde yaşanan su ve kanalizasyon arızalarıyla ilgilenmediğine yönelik iddialara cevap geldi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ ekiplerinin yaşanan arızalara anında müdahale ettiğini ve iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MASKİ Genel Müdürlüğü’nü karalamaya yönelik açıklamalara MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç yanıt verdi. Koç, Saruhanlı ilçesinde yaşanan boru patlağına müdahale edilmediği ve en işlek caddede 2 gün boyunca suyun boş yere aktığına yönelik iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Koç, “İlçemiz Saruhanlı’da 27 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Hükümet Caddesi Petek mağazasının önündeki kaldırımdaki meydana gelen su patlağı anında tespit edilmiştir. Bahse konu kaldırım altında TEDAŞ’a ait elektrik kabloları bulunması nedeniyle kepçe veya herhangi bir kazıcı kullanımının mümkün olmadığından MASKİ bünyesinde çalışan personelimiz kazma ve küreklerle patlağa müdahale ederek patlak olan borunun tamiratını yapmışlardır. Fakat MASKİ personelimizin verdiği raporda bu borunun çok deforme olduğu tarafıma bildirilmiştir. Olayın akabinde yine aynı gün 27 Mayıs akşamı geç saatlerde aynı yerin yanından su sızdığı ihbarını aldık ve 1 saat sonra yine o uygulama yaptığımız deforme olmuş boru tamir edilemez durumda olduğundan komple ana hat bağlantısından körleme yapılarak suyun boşa akması engellenmiştir. 28 Mayıs’ta yani bugün ise MASKİ personelimiz oradaki boruyu yeni hatta geçirerek sorunu çözüme kavuşturmuşlardır” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu