Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.05.2015 17:17

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kula’da yol bakım onarım çalışmalarına start verildi. Kula’ya yaklaşık 34 km uzaklıktaki Börtlüce Mahallesi’nin yollarında çalışmalar vatandaşları sevindirdi.

Kula’da Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yol bakım onarım çalışmaları başladı. İlk olarak Kula’ya uzaklığıyla bilinen Börtlüce Mahallesi’nde yollar açılmaya başlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda her mahallede sırayla çalışma yapılacağı öğrenildi. Asfalt için hazırlanan yollardaki çalışmalar vatandaşları ve Börtlüce Mahalle Muhtarı Vahit Yılmaz’ı mutlu etti. Yılmaz yıllardır büyük bir sorun yaşadıklarını belirterek, “ Bu çalışmalardan dolayı Allah razı olsun. Yıllardır kangren haline gelen yollar, arazi yollarımız elden geçmiş olacak. Uzaklık nedeniyle görmezden gelindik. Ama Büyükşehir Belediyemiz sayesinde yollarımız düzelmeye başlıyor. Asfalt yapılacağını da öğrendik. Bu bizi çok mutlu etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu