Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.05.2015 19:21

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç’a ziyarette bulundu. Memiş, ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin Sarıgöl’de de hissedileceğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıgöl’ü ziyaret etti. İlçede kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek adına İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret eden Memiş, ilk ziyaretini Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a yaptı. Memiş’e ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinatörü Akif Kılıçarslan da eşlik etti. Genel Sekreter Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin Sarıgöl’de de hissedileceğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise, hizmet üretiminde fikir alış verişlerinin etkili olduğunu ve bu tür görüşmelerin faydalı sonuçlar verdiğini dile getirdi. Ayrıca Genel Sekreter Memiş, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinatörlüğünü de ziyaret ederek Sarıgöl Koordinatörü Akif Kılıçarslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlarımızın Fikirlerini Almalıyız

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a yaptığı ziyaretten sonra ilçe kaymakamı Çetin Kılınç’ı ziyaret eden Genel Sekreter Halil Memiş, “İlçe ziyaretlerimizde kaymakamlarımızın görüşlerini de alıyoruz. Ortak fikir alışverişinde bulunarak, hizmetlerin üretiminde talep ve istekleri dinleyerek hareket ediyoruz” dedi. İlçe Kaymakamı Çetin Kılınç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hizmet noktasında ortak istişarelerin faydalı sonuçlar vereceğini belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu