Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.05.2015 16:47

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis üyesi Ali Uçak’ın yeğeni Recep Uçak ile Aycan Turgut’un nişan merasimine katıldı. Genç çiftin nişan yüzüklerini takan TBMM MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, genç çiftin mutluluklarının bir ömür sürmesi dileğinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ali Uçak’ın yeğeni Recep Uçak ile Aycan Turgut’un nişan merasimi Saruhan Otel’de gerçekleştirildi. Nişan törenine TBMM MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile Uçak ve Turgut ailelerinin yakınları katıldı. Genç çiftin nişan yüzüklerini Grup Başkanvekili Oktay Vural ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün taktı. Çifte mutluluklar dileyen Başkan Ergün, “Bugün iki tane güzel evlatlarımızın evlilik yolunda ilk adımı attıkları nişan merasiminde bir araya geldik. Evlilik yolunda ilk adımlarını atan evlatlarımızın bundan sonraki süreçte Allah hep mutluluklarını daim etsin. Sevgiyle saygıyla en güzel şekilde günlerini bugünkü gibi Güleryüzleriyle her daim yaşamaları arzusuyla mutluluklar diliyorum” dedi.

Sıra Cengiz Ergün’ün kıyacağı nikahta

TBMM MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ise iki genç kardeşimizin ailelerini buluşturan ve nişan merasimine bir bakıma şahitlik yapmamızı sağlayan davetinize teşekkür ediyorum. Evliliğin ilk adımı. Allah tamamına erdirsin. Allah bir yastıkta kocatsın inşallah. Aile milletimizin birlik ve bütünlüğünün temelidir. Sizin bu kararınız umarım kuracağınız bu ailenin mutluluğa bir kapı olmasını temenni ediyorum. İki güzide ailemizi de tebrik ediyorum. Genç çiftimize de mutluluklar diliyorum. Darısı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün kıyacağı nikaha gelecek inşallah” dedi.

Vural’dan seçim yasağı göndermesi

Nişan merasiminde genç çiftin nişan yüzüklerini TBMM MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün taktı. Yüzüklerin kurdelesini keserken tekrardan söz alan Vural seçim yasaklarına değindi. Vural, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün Manisa’ya hizmetlerde kurdeleleri kesti. Şimdi bakıyorum Manisa’ya yapılan hizmetleri haberdar edecek reklamları bile İl Seçim Kurulu billboardlardan indiriyor. Umarım İl Seçim Kurulu bu nişan merasimi için herhalde bir ambargo koymaz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu