Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.06.2015 10:40

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Özövgü ve Taylan ailelerini birleştiren nişan törenine katıldı. Güzgülü, evlilik yolunda ilk adımlarını atan genç çifte mutluluklar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, önceki dönem Manisa Belediyesi Meclis Üyesi ve işadamı Ali Taylan’ın yeğeni Bengü Taylan ve Gökay Özövgü’nün Taylan Plaza’da düzenlenen nişan törenine katıldı. Taylan ve Özövgü ailelerinin sevenleri ve yakınlarının katıldığı nişan töreninde, genç çiftin nişan yüzüklerini Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü taktı. Nişan töreninde bir konuşma gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, iki güzide aileyi bir araya getiren bu törene katıldığı için mutlu olduğunu belirtti. Nişan töreninin sona ermesiyle Bengü Taylan ile Gökay Özövgü ve yakınları gönüllerince eğlendi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu