Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.06.2015 09:36

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği içme suyu sondaj çalışmaları ile mahallelerin içme suyu sorunlarını bitiriyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışmaları tamamlanan mahalleye rahatlıkla yetebilecek içme suyunu kazandırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesine bağlı Dalbahçe Mahallesi’nde içme suyu sorununu bitirmek için terfi hattı boru döşemesi ve pompa montaj çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışma hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, 252 metre derinlikte açılan sondaj kuyusundan sağlıklı içme suyu temin edildiğini belirtti. Aytekin, terfi hattı borularının ve pompa montajının yapılarak Dalbahçe Mahallesi’ne su verildiğini aktardı.

Suyumuz Rahatlıkla Yetecek

Dalbahçe Mahallesi’ne açılan içme suyu sondajının kendilerini oldukça rahatlattığını belirten mahalle muhtarı Sabit Özdemir, “Mahallemiz yaklaşık 300 haneden oluşuyor. Mevcut içme suyu sondajımız nüfusumuza oranla yetersiz kalıyordu. Bu yüzden içme suyu sıkıntısı yaşıyorduk. Sorunumuzu çözmek için MASKİ’ye başvurduk. Sağ olsunlar hızlı bir şekilde çalışmayı tamamladılar. Artık mahallemize rahatlıkla yetecek içme suyumuz var. Bu güzel hizmet için MASKİ ekiplerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu