Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.06.2015 12:20

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Senin Gözünden Manisa’ adlı fotoğraf yarışmasında onlarca yarışmacı arasından birinci olarak CANON 7D fotoğraf makinesi kazanan Hüseyin Sarıkaya’ya ödülünü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş verdi. Memiş, Sarıkaya’yı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Senin Gözünden Manisa' adlı fotoğraf yarışmasında onlarca yarışmacı arasından birinci olarak CANON 7D fotoğraf makinesi kazanan Hüseyin Sarıkaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve yarışmada jüri başkanlığı görevini üstlenen Halil Memiş’i ziyaret ederek ödülünü teslim aldı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı ve yarışmada jüri üyeliği görevini de üstlenen Pınar Ekmen de yer aldı. Memiş, yarışmada birincilik kazanan Hüseyin Sarıkaya’yı tebrik ederek, “7’den 70’e onlarca katılımcının eserlerinin yer aldığı yarışmada Niobe’den, Lidya Krallığı’nın merkezi olan Sart’a, Mesir Macunu’ndan Sultani Üzümü’ne kadar kenti farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özelliklerde onlarca fotoğraf yer aldı. Bu kapsamda, bu yıl ilk kez düzenlediğimiz yarışmamıza il genelinde katılım gösteren tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Amatördü profesyonel olacak

Yarışmada birinci olarak CANON 7D fotoğraf makinesi kazanan Hüseyin Sarıkaya ise amatör bir fotoğrafçı olduğunu ifade ederek, “Ödül kazanmaktan çok mutluyum. Amatör bir fotoğrafçı olarak kazandığım bu ödül fotoğraf konusunda beni daha da teşvik etti” ifadelerinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu