12.06.2015 11:11

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilerin yılsonu gösterileri devam ediyor. Bu kapsamda Haydar Bayçın Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle kendilerini izlemeye gelen ailelerine güzel bir gece yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrencilerin yılsonu gösterileri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Haydar Bayçın Çocuk Kültür Sanat Merkezi öğrencileri yıl boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı buldu. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen yılsonu gösterisine, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Fırat Özcan, yetkili müdürler ile çok sayıda davetli katıldı. Minik öğrenciler dans gösterisi, şarkılar, bale gösterisi, bardak ritim grubu ve sandalye dans şovu ile kendilerini izlemeye gelen ailelerine keyifli bir gece yaşattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çocukların kültür ve sosyal açıdan gelişmeleri amacıyla Manisa’ya kazandırdığı Çocuk Kültür Sanat Merkezleri’nin bir dönemi daha kapattığını belirten Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi Sorumlusu Fırat Özcan, eğitime desteklerinin devam edeceğini söyledi.