12.06.2015 19:20

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi ile Demirci Meslek Yüksek Okulu’nun mezuniyet törenleri kapsamında düzenlenen mezuniyet yürüyüşüne katıldı. Demirci Eğitim Fakültesi’ne kadar yaklaşık 4 kilometre boyunca devam eden yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi ile Demirci Meslek Yüksekokulunun öğrencilerinin geleneksel olarak düzenlediği mezuniyet yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yürüyüşe Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı, Demirci Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı öğrenciler ve aileleri katıldı. Mezuniyet yürüyüşünde ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan mezuniyet yürüyüşü Demirci Belediyesi önünden başlayarak Demirci Eğitim Fakültesine kadar devam etti. Protokol üyeleri yürüyüş esnasında vatandaşlara karanfil dağıttı. Yürüyüş esnasında öğrenciler tarafından taşınan metrelerce uzunluğunda Türk Bayrağı güzel görüntüler oluşturdu.

Vatandaşlara keşkek ikram edildi

Eğitim Fakültesi’nde sona eren yürüyüşün ardından protokol üyeleri keşkek kazanının başına geçtiler. Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ile Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk vatandaşlara keşkek ikramında bulundular.