Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.06.2015 19:24

MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlerin destekleriyle, Demirci Dayanışma Derneği’nin (DEDADER) öncülüğünde yapılan ve Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyelerinin kalacağı 16 lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de katıldı.

Demirci Dayanışma Derneği’nin öncülüğünde yapılan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapım esnasında çeşitli destekler sağladığı 16 lojmanın açılışı gerçekleştirildi. Celal Bayar Üniversitesi’nde eğitim veren öğretim üyelerinin kalacağı lojmanların açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Demirci Kaymakamı Atila Kantay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, DEDADER Yönetim Kurulu Üyeleri ile CBÜ öğretim üyeleri katıldı. Açılış töreninde konuşan DEDADER Başkanvekili Şerif Akmeşe, “Eğitime, bilime ve insan yetiştirmenin önemine sonuna kadar inanan ve eğitim kurumlarına destek veren Demirci halkı eğitime sahip çıkmaya devam etmektedir. Bu binanın hayata geçirilmesinde katkılarını sunan Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi ise Celal Bayar Üniversitesi’nin en önemli kurumlarından bir tanesinin Demirci Eğitim Fakültesi olduğunu belirterek, “Üniversitelerin ilçelerdeki eğitim kurumlarına mevcut kaynaklarla yetebilmeleri pek mümkün değil. İlçemizdeki fedakar insanlarımız ve belediyelerimiz bu noktada eğitim kurumlarına sahip çıkıyor. Bu nedenle bu binanın yapımında emeği geçen herkese ve tüm kurumlara teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Eğitimcilerimizin ve öğrencilerimizin yanındayız

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime büyük önem verdiğini vurgulayan Genel Sekreter Halil Memiş ise, “Demirci Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde, ilçedeki hayırseverlerin de katkıları ile 16 lojman yapıldı. Biz de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak burada üstümüze düşeni yapmaya gayret gösterdik. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim öğretim alanında hizmet veren tüm eğitimcilerimizin, eğitim alan tüm öğrencilerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından açılış töreni yapıldı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek lojman binasında incelemelerde bulundular.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu