Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.06.2015 16:52

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, 15. Geleneksel Pınarlar Kiraz Festivali’ne katıldı. Kiraz Diyarı olarak bilinen Pınarlar’da, gün boyunca düzenlenen etkinliklerde Selendililer gönüllerince eğlendi. Yöre halkını birleştiren ve bölgeye ekonomik getiri sağlayan festivallerin önemine değinen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman bu tür kültürel faaliyetlerin destekçisi olacağını belirtti.

Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Selendi Belediyesi işbirliğiyle bu yıl 15’cisi düzenlenen Geleneksel Pınarlar Kiraz Festivali gerçekleştirildi. Gün boyunca etkinliklerin düzenlendiği festivale Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Selendi Kaymakamı Hasan Meşeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinatörü Mustafa Başyiğit katıldı. Pınarlar Mahallesi Şehit Savcı Ethem Ekim Okulu’nda düzenlenen etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından protokol üyeleri festivalle ilgili konuşmalar yaptı. İlkokul öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ile renklenen festival, hayır yemeğinin davetlilere ikram edilmesiyle devam etti.

Kirazın Kalitelisi Ödüllendirildi

Bu yıl 15’cisi düzenlenen Geleneksel Pınarlar Kiraz Festivali’nde kaliteli kiraz üreticileri de ödüllendirildi. Selendi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün denetiminde düzenlenen yarışmaya 33 kiraz üreticisi katıldı. Yarışmaya katılan 33 kiraz üreticisinden ilk 10’u yarım altınla ödüllendirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ertuğrul Yıldırım, yarışmacılara ödül takdim ederken, kiraz üreticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yöresel Sanatçıyla Eğlendiler

15. Geleneksel Pınarlar Kiraz Festivali yöresel sanatçı Şengül Bulut Aysever konseri ile devam etti. Yöre halkının yoğun ilgi gösterdiği konsere Selendi şarkısı ile başlayan sanatçı, oyun havaları ve türkülerle konseri sonlandırdı. Gün boyunca etkinliklerin devam ettiği festivalde Selendi halkı gönüllerince eğlendi. Yöre halkını birleştiren ve bölgeye ekonomik getiri sağlayan festivallerin önemine değinen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman bu tür kültürel faaliyetlerin destekçisi olacağını belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu