Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.06.2015 10:42

TÜRK Kızılayı Manisa Şubesi, ’14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’ kapsamında en çok kan bağışında bulunan vatandaşları plaket, altın, gümüş ve bronz madalya ile onurlandırdı. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Türk Kızılayı Manisa Şubesi ve Manisa Kan Bağış Merkezi ’14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü’ kapsamında gönüllü kan bağışçılarını Saruhan Otel’de düzenlenen törenle ödüllendirdi. Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Türk Kızılayı Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal, daire müdürleri ve kan bağışçıları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını Manisa Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal yaptı. Nardal, kan bağışında bulunan bireylerin onurlandırılması adına bu töreni düzenlediklerini belirtti.

Kök Hücre Bağışına Dikkat Çekti

Törende Türk Kızılayı Ege Bölge Müdürü Gökay Gök de bir konuşma gerçekleştirdi. 2014 yılında kan bağışında Manisa ilinin önemli katkılar yaptığını belirterek, Manisalı gönüllü kan bağışçılarına teşekkür etti. Konuşmalarında Kemik İliği Bankası oluşturulması için yürütülen TÜRKÖK Projesi hakkında da bilgi veren Gök, lösemi hastalarına yardımcı olmak isteyen gönüllülerin Sağlık Bakanlığı ve Türk Kızılayı işbirliğinde gerçekleştirilen çalışmaya katılarak, kök hücre bağışında bulunmalarını istedi. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da kan bağışının önemine değinerek, kendisinin de kan bağışı gönüllüleri arasında yer alacağını belirten bir konuşma yaptı.

Gönüllü Bağışçılar Onurlandırıldı

Gönüllü ve düzenli kan bağışçılarını onurlandırmak amacıyla düzenlenen madalya töreninde 45 kez kan bağışında bulunan 1 kişiye plaket, 35 kez kan bağışında bulunan 6 kişiye altın madalya, 25 kez kan bağışında bulunan 41 kişiye gümüş madalya ve 10 kez kan bağışında bulunan 600 kişiye bronz madalya takdim edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu