Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.06.2015 14:20

RAMAZAN Ayının ilk gününden itibaren ilçelerde gezici tırla sahnelenecek olan “İftarda Şenlik Var” adlı orta oyununun, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatından dolayı ilan edilen milli yas nedeniyle ilk 2 gün gösterimi 5 ve 6 Temmuz tarihlerine ertelendi.

Ahmet Çevik, Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Meral Küçükerol, Selin Bayraktar ve Ender Gülçiçek’in oynadığı ve gezici tırla 17 ilçede sahne alacak olan ve ilk gösterimine 18 Haziran tarihinde Saruhanlı’da başlayacak olan “İftarda Şenlik Var” adlı orta oyununun 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatından dolayı ilan edilen 3 günlük milli yas nedeniyle 18 Haziran tarihindeki Saruhanlı ve 19 Haziran tarihindeki Akhisar gösterimleri 5 ve 6 Temmuz tarihlerine ertelendi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hem Başbakan hem de Cumhurbaşkanı olarak uzun yıllar görev yapan siyasetin sembolü olmuş Süleyman Demirel’in vefatını öğrenmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum. İlan edilen 3 günlük milli yas nedeniyle ilçelerimizde sahne alacak “İftarda Şenlik Var” adlı tiyatro oyunumuzun ilk 2 gün Saruhanlı ve Akhisar gösterimleri 5 Temmuz’da Saruhanlı, 6 Temmuz’da Akhisar olarak değiştirilmiştir” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu