Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.06.2015 16:38

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü hizmetlerin aksaksız devam etmesi için araç filosuna yeni ilaveler yaptı. Yeni alınan araçlar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ’nin en güzel hizmetleri hayata geçireceğini ifade etti.

Manisa ilinde içme suyu ve kanalizasyon altyapısı konusunda hizmet üreten en önemli kurum olan MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerde yaşayan vatandaşların hizmetlere tam zamanında ve eksiksiz ulaşması için araç filosuna takviyeler yaptı. 3 adet damperli römorklu traktör ve 30 adet motosiklet aldıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, satın alınan araçların maliyeti hakkında da bilgi verdi. Koç, “Damperli römorklu araçlarımızın tanesi KDV dahil 44 bin TL, 3 aracımızın toplam maliyeti 132 bin TL’dir. Motosikletlerin bedeli ise tanesi 2 bin 500 TL, 30 motosikletin toplam maliyeti 75 bin TL’dir. Araçlarımıza, 207 bin TL’lik bir yatırım yapmış olduk. Önceki süreçte zaten ilçelerimizde kullanılmak üzere birçok araç temininde bulunmuştuk. Araç filomuz her geçen gün daha da büyüyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

En Güzel Hizmetler Yapılacak

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere satın alınan araçların kullanılacağı ilçeler hakkında da bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, “Traktörlerimizin 1 tanesi Manisa merkezde kullanılacak. Akhisar ve Turgutlu ilçelerimize de birer traktör vereceğiz. Motosikletlerimizi ise tüm ilçelerimize dağıtacağız. İnşallah, MASKİ il genelinde en güzel hizmetleri hayata geçirecek” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu