Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.06.2015 17:36

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Makedonya’nın Debre şehrinde yaşayan Türk kökenli öğrencileri konuk etti. Elmalı, öğrencileri Manisa’da konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, içerisinde Türk bayrağı ve Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan öğrencilere hediye etti.

Makedonya’nın Debre şehrinden Manisa’ya gelen Türk kökenli öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı’nın konuk ettiği 40 öğrenciye Katip Çelebi Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Şenel ve Makedonya’dan gelen Edebiyat Öğretmeni Merita Mustrefa da eşlik etti. Ziyarette Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Kenan Tozak da hazır bulundu. Katip Çelebi Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Ünal Şenel gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgiler verdi. Şenel, 2005 yılından beri bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ”Makedonya’nın Debre şehrinde yaşayan yaklaşık 40 öğrencimiz ile birlikte bir haftadır Manisa’yı ve İzmir’i geziyoruz. Türk kökenli olan bu öğrencilerimiz ile hem tarihi yerleri, hem de turistik yerleri geziyoruz. 2005 yılından beri süre gelen bu gezilerimizi inşallah önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Öz evlatlarımızdan farklı değilsiniz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ziya Elmalı ise,” Sizler bizim için öz evlatlarımızdan farklı değilsiniz. Sizleri Manisa’da konuk etmekten, ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Manisa gezinizde emeği olan herkese de teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Türkçe şiirler duygulandırdı

Konuşmaların ardından öğrencilerin okuduğu Türkçe şiirler de duygu dolu anlar yaşattı. Ziyaretin sonunda öğrencilere içerisinde Türk bayrağı ve Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan takdim edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu